Online afspraken maken

In deze Blog neemt Huisarts Javea u graag stap voor stap mee hoe u via onze website een afspraak maakt voor wanneer dat u het beste uitkomt.

Clinica La Lluca heeft ervoor gekozen om naast de gebruikelijke telefoon optie ook een online afspraken module te gebruiken. Hiermee kunt op elk moment van de dag en elke dag van de week een afspraak bij ons maken, ongeacht of Clinica La Lluca geopend is of niet. Bijkomend voordeel is dat u niet hoeft te wachten tot dat de telefoon wordt opgenomen. Wel zo gemakkelijk, maar misschien ook wel even wennen aan hoe dit in zijn werk gaat. Bedenkt u op zondag dat u op maandag om 13:30 uur ruimte heeft voor een afspraak, bijvoorbeeld dan kunt u dit tijdslot reserveren zonder dat u hoeft te wachten tot dat wij telefonisch bereikbaar zijn op maandag ochtend.

Bij Clinica La Lluca kunt u naast de gebruikelijke telefoon optie ook een online afspraken module gebruiken. Hiermee kunt op elk moment van de dag en elke dag van de week een afspraak bij ons maken, ongeacht of Clinica La Lluca geopend is of niet.

Als eerste stap gaat u naar onze website www.huisartsjavea.com. Rechtsboven in het scherm ziet u de optie ¨(online) afspraken maken¨. Vervolgens ziet u op het hoofdscherm in de Spaanse taal onze online afspraken module. Hierin selecteert u eerst bij welke profesional u een afspraakt wilt maken. Dit kan bij Anne-Marie Le Clercq of bij Gawein Remmerswaal. Aangezien onze huisartsen op verschillende dagen in de week werken zijn er ook verschillende afspraken opties per arts per dag in de week. Wilt u bij Drs Le Clercq op consult komen dan kunt u op dinsdag en op vrijdagen terecht. Bij Drs Remmerswaal kunt u op de maandagen en de woensdagen terecht.

Nadat u een keuze heeft gemaakt voor de profesional en de dag van de week kunt u een tijdslot van 30 minuten aanklikken. Vervolgens dient u de volgende gegevens in te vullen: uw naam (nombre), uw achternaam (primer appelido), uw mobiele telefoonnummer (móvil) en tot slot uw email adres. Eventueel kunt u in het laatste vakje ¨comentarios¨ nog uw reden van komst invullen. Het is prettig voor uw huisarts om vooraf te weten waarvoor u komt, hierdoor kan uw huisarts u nog gerichter en beter tot dienst zijn. 

Nadat u alle gegevens correct hebt ingevuld klikt u onderaan de pagina op het groene vakje met de tekst ¨enviar¨, dit betekend dat uw afspraken verzoek is ingediend. Hiermee is uw afspraak nog niet bevestigd. U krijgt namelijk een code opgestuurd via uw zojuist ingevulde email adres. Mocht deze niet in uw inbox staan controleert u dan ook uw spam box, want soms belandt deze ¨codigo¨ in uw ongewenste email box. Nadat u deze 4 cijferige code heeft ingevuld drukt u op ¨confirmar cita¨ en daarmee is uw consult afspraak bevestigd en ingepland.

Het zal de eerste keer misschien even wennen zijn, maar zodra u weet hoe het werkt is het erg gemakkelijk!

Zo makkelijk kan een afspraak maken zijn!