Anne-Marie Le Clercq

Anne-Marie Le Clercq is sinds 2019 werkzaam als huisarts en sinds 2021 werkzaam als huisarts aan de Costa Blanca. Na haar studie Psychologie in Utrecht en Geneeskunde in Groningen heeft zij eerst een aantal jaar ervaring opgedaan als basisarts in onder andere de kinder- en jeugdpsychiatrie en ouderenzorg.

Huisarts Javea Dr. Anne-Marie Le Clercq

De keuze voor de huisartsopleiding kwam voort uit haar brede interesse in het medische vak, met patiënten van alle leeftijden en waarbij laagdrempelig contact en communicatie een belangrijke rol spelen. Anne-Marie volgde de Huisartsopleiding aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en werkte daarna als waarnemend huisarts in diverse huisartspraktijken en huisartsenposten in regio Amsterdam/Haarlem.

U kunt bij Anne-Marie terecht met al uw grote en kleine vragen en klachten waarmee u gewend bent om naar uw huisarts te gaan.  Anne-Marie heeft speciale affiniteit met de zorg voor kinderen, het mentaal welzijn, gynaecologie, kleine chirurgische ingrepen en advies op orthomoleculair gebied.

Anne-Marie hecht veel waarde aan laagdrempelig contact en neemt graag de tijd voor u. Zo kan zij rustig samen met u kijken wat u nodig heeft. Vanuit haar visie op gezondheid vindt zij het belangrijk om te kijken naar het gehele beeld achter uw klacht, zowel op medisch en mentaal gebied, maar ook naar leefstijl en bijvoorbeeld voeding.