Gawein Remmerswaal

Gawein Remmerswaal is sinds 2018 werkzaam als huisarts en sinds 2021 werkzaam als huisarts aan de Costa Blanca. Na zijn geneeskundestudie in Groningen heeft hij ervaring opgedaan als basisarts in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis te Amsterdam op de heelkundig oncologische disciplines. Hier is zijn interesse voor palliatieve zorg en de stervensbegeleiding begonnen, die hij tot de dag van vandaag met zich mee brengt. Vervolgens heeft Gawein de Huisartsopleiding aan de Vrije Universiteit van Amsterdam afgerond en gaan werken als waarnemend huisarts in diverse huisartspraktijken en huisartsenposten in regio Amsterdam/Haarlem.

Huisarts Javea Dr. Gawein Remmerswaal

U kunt bij Gawein terecht voor al uw grote en kleine kwalen waar u normaal in Nederland of België uw huisarts voor bezoekt. Gawein heeft speciale affiniteit met de zorg voor kinderen, kleine chirurgische ingrepen, psychiatrische problematiek, en begeleiding van palliatieve patiënten en stervensbegeleiding.

Belangrijkste voor Gawein is dat hij de tijd wil en kan nemen voor uw persoonlijke verhaal. Graag staat Gawein naast u als patiënt, om u vanuit deze positie te ondersteunen en verder te helpen. Waarbij naast zicht op het medische vlak, uw leefstijl en mentale gezondheid een belangrijk onderdeel vormen van zijn visie op gezondheid.

Het zachte klimaat, de goede luchtkwaliteit en een rustiger levens- en werktempo is wat Gawein erg goed bevalt aan het leven in Javea. En graag kijkt Gawein met u mee hoe deze positieve factoren voor u kunnen werken in uw ervaren gezondheid.