Consultatie

U kunt zowel telefonisch als via de website een afspraak maken op het spreekuur van onze huisartsen.

Wij willen hierin voldoende tijd kunnen nemen om goed naar u te kunnen luisteren. Indien u aanvoelt dat u langer de tijd nodig heeft om uw klachten te bespreken, geeft u dit dan alstublieft aan. Dan houden wij hier rekening mee en zorgen wij dat u die extra tijd krijgt die u nodig heeft.

Indien het uw eerste consult betreft bij Huisarts Javea, dan willen wij u vriendelijk vragen om 15 minuten eerder dan de afgesproken tijd aanwezig te zijn. U krijgt dan van ons een inschrijfformulier om in te vullen. Hierbij horen wij graag uw medische voorgeschiedenis, een up-to-date medicatielijst en eventuele allergieën/intoleranties.

Naast een fysiek consult in Clinica La Lluca bestaat er een mogelijkheid voor een telefonisch consult. Onze voorkeur gaat uit naar een fysiek consult aangezien dit meer informatie oplevert en prettiger werkt voor ons. Een eerste consult zal altijd fysiek zijn.

Maak een afspraak

Voor het telefonisch maken van een afspraak zijn we bereikbaar tot 14.00 uur.
Clinica La Lluca is op werkdagen geopend van 09.00 - 16.00 uur.

Voor consultaties is Clinica La Lluca op werkdagen geopend van 09.00 - 16.00 uur.

Indien u meer wenst te weten over onze tarieven, dan kunt u dit vragen aan de receptie. Op dit moment zijn we bezig met het afsluiten van contracten met een aantal Spaanse zorgverzekeraars. Zodra deze samenwerkingen rond zijn, zullen we dit bekend maken via de website en social media. In geval van een Nederlandse of Belgische  zorgverzekeraar kunt u de factuur van uw bezoek indienen. Aangezien onze huisartsen BIG-geregistreerd zijn is onze ervaring dat uw zorgverzekeraar (in België soms gedeeltelijk) tot vergoeding overgaat.

Indien u een medische verklaring voor uw bezoek nodig heeft omdat uw zorgverzekeraar hier om vraagt, of u wilt een overdracht voor uw huisarts dan is dit uiteraard mogelijk. Hiervoor zullen wij een tarief rekenen voor het opstellen van de medische verklaring/overdracht.

Diensten