Opening soon

Binnenkort zal Huisarts Javea haar deuren openen. Terwijl wij wachten op de laatste goedkeuringen van de officiële instanties, zijn de voorbereidingen in volle gang en kunnen we zeggen dat we er zo goed als klaar voor zijn om u te kunnen ontvangen!

Huisarts Javea bestaat uit het Nederlandse echtpaar Anne-Marie Le Clercq en Gawein Remmerswaal, beide in Nederland opgeleid als huisarts en BIG geregistreerd. Wij zijn sinds 2021 woonachtig en werkzaam in Spanje en tijdens deze periode groeide het plan voor een eigen kliniek te in het prachtige Javea. We kijken er dan ook erg naar uit om onze deuren te gaan openen. Huisarts Javea bevindt zich in Clinica La Lluca, een karakteristiek pand, centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar vanuit Jávea, Benitachell en Moraira. Het adres is Carrer de Benitachell 218 in Javea, en is te vinden aan de ingang van urbanisatie La Lluca. Huisarts Javea zal een huisartspraktijk worden naar Nederlands en Belgisch model, waarbij in uw eigen taal kunt praten met uw huisarts, wel zo prettig als het om uw gezondheid gaat. Naast Nederlands, kunt u ook terecht voor consulten in het Engels, Spaans of Duits.

Huisarts Javea bestaat uit het Nederlandse echtpaar Anne-Marie Le Clercq en Gawein Remmerswaal, beide in Nederland opgeleid als huisarts en BIG geregistreerd.

Tot het moment van de officiële opening, is het nog niet mogelijk om patiënten fysiek te ontvangen in Clinica La Lluca. Wel kunnen wij u telefonisch van dienst voor medische vragen of voor verwijzingen en recepten. Daarnaast kunnen we ook huisbezoeken afleggen indien dat gewenst is.

Indien u meer informatie wilt of een medische vraag heeft neemt u dan gerust contact op met ons op telefoonnummer +34 677 681 521 en dan helpen we u graag verder.

Houd u onze website, Facebook pagina en Instagramaccount, als wel De Week in de gaten. Zodra wij open gaan zullen wij dit via deze kanalen bekend maken. Ter viering van onze opening zullen wij een moment organiseren waarbij u met ons en Clinica La Lluca kennis kunt komen maken. Dit is niet bedoeld voor uw medische vragen, maar ter kennismaking. Uiteraard kunt u dan wel een afspraak bij een van onze huisartsen maken.

Un saludo cordial, Huisarts Javea.

Wij zien en helpen u graag in de toekomst in Clinica La Lluca.